Ledvance/Osram armaturer. Sertifiseringer: CE/CB/TÜV SÜD/EAC/RoHS


Meget stort utvalg i lyskilder fra Osram og Philips til noen av markedets beste priser!

K.S. Trade selger lyskilder fra kjente produsenter som Osram, Philips, GE til svært konkurransedyktige priser. Våre lave priser oppnår vi ved å ha gode innkjøpsavtaler, samt å holde våre kostnader nede på et lavest mulig nivå. Vi ønsker å være best på pris. Vi selger også lyskilder fra flere andre produsenter av spesiallyskilder innen de fleste bruksområder.

Våre priser:
Vi anbefaler at du sammenligner vår pris på et bestemt produkt, med det du har betalt før for det samme produktet.

100% fornøydgaranti:
Det betyr at hvis du på noen måte er misfornøyd med noen av våre produkter erstatter vi dem. Vi ønsker at du skal være 100 % fornøyd. For eksempel erstatter vi knuste lysrør, selv om du oppdager det flere uker etter at du har mottatt esken.

Rask levering:
Lagervarer: Lagervarer blir levert samme dag, eller senest neste morgen/formiddag etter at de er bestilt. Varer som må sendes med posten blir sendt senest dagen etter at de er bestilt. Vi kan også levere på kveldene og i helgene hvis det er ønskelig.
Ikke lagerførte varer: Det tar vanligvis 7-14 dager før vi har de på lager, og kan sende de til deg.

Merking av varene:
Er det ønskelig merker vi de forskjellige kartongene med prosjekt, leveringsdato, hvem som har bestilt ol. slik at dere slipper å sortere

Hvordan bli kunde:
Det er enkelt å bli kunde hos oss. Send en epost, eller ring for å informere oss at du ønsker å bli kunde. Så kan du sende inn ei bestilling. Vi selger kun til bedrifter med org. nr..

Hvordan bestille:
Du kan bestille på e-post (ks@kstrade.no), sms, eller ring tlf 951 04580 mellom Kl 8:00 -18:00.

Fraktkostnader:
Må varene sendes med posten, har vi fast fraktpris på kr. 99,- eksl. mva. Dette gjelder forsendelser opp til 35 kilo.